Nyår:)

Idag blir det att:
*Klippa och färga Adam.
*Äta en massa mat.
*Bada tunna
*Upp på klacken(ett berg) och se fyrverkerierna vid 12slaget:)





Det ska bli skojj:D

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma in från tunnan och ge mej en kram och en stooor puss:D  LÄÄNGTAR:D

Puss hejs<3

Den bästa julen i mitt liv:)

Den här julen måste faktist ha varit den bästa i mitt liv:) Himla kul:) Fullt upp hela tiden:)

På julafton åkte jag ock tränade på morgonen. Var rätt kul, lite lek och så. När jag kom hem somnade jag direkt och sov i nån timme innan vi åt lite julmat hemma. Sedan blev det paketöppning med massa fina paket till mig, har tydligen varit snäll iår;)

Efter paketöppningen blev det bara att fixa sig lite sen åka till farmor och farfar för gröt. Jag fick mandeln och fick önska mig något:) Sedan kom såklart tomten och kaos blev det.
Det var jag som skulle vara tomte, men det kom någon annan!:@ Det slutade med att jag gick in på toa och bytte om och vips va de två tomtar. Tomtarna börjar bråka och skäggen åker av. De vuxna skriker av skratt och syster gråter och är förbannad på mig. Jaja kul va det, men höll på att inte få några julklappar efter det, fast fick iallafall;)
När tomten försvunnit blev det fika och sedan hemfärd. En kul och annorlunda tomte jul. Väl hemma händer inte så mycket mer.

Juldagen blev det fira med Adam och hans familj och släkt. Massor med mat och efterrätt, man rullade fram. Efter maten kom tomten. Jag har aldrig sett en fulare tomte, korkskruvar i skäggen?! Jag fick världens skrattattack, låg på golvet i deras kök och skrattade. Jag skrattade när tomten hade utdelning också och tomten frågade om jag hade klåda och då skrattade jag bara ännu mer. Men det var verkligen den fulaste tomten jag någonsin sett! Så grymt ful, skrattretande:P Tomten gick i alla fall till slut och jag kunde lugna ner mig lite. Öppnade paket och sen tror jag det inte hände så mycket mer. Släkten åkte och jag och Adam tog det bara lugnt:)

Sedan var jag och Adam på mellandagsrea igår. Ganska mycket människor kan jag lova:P Fick brotta sig fram. Jag köpte i alla fall ett par skor, en skjorta och en klänning som inte var på rean:P Sen hämtade jag lite grejer  i lägenheten och åkte hem till Adam och tog de lugnt innan mamma kom och hämtade mig.

Och nu sitter jag och har tråkigt. Julen har varit kul i alla fall:) Den bästa julen, och den bästa pojkvännen:)<333 Detta fick jag i alla fall:
*Söt nalle
*Spargris för godis
*Ett hjärta med "I love you" på
*En mys filt
*Elvisp med bunke
*Bestick
*Volymemaster
*Hårspännen
*Trosor
*Fräckisar
*Kokbok
*Fin kökshandduk
*Timer
*Godis
*Epilator
*Pengar
*Klippmaskin
*Strumpor
*Armband
*Underlakan
*Tror det va allt:)


En super jul alltså:)
Puss hejs<3

Älskling 17 år:)<3

Idag fyller världens bästa pojkvän år!:D GRATTIS!

Så idag har jag varit hos Adam i stort sett hela dagen, mys:) Vi har klätt granen och inte gjort så mycket vettigt faktist:P Vi har "grisat" som Adam pappa vill kalla det :P Och jag är ju så smart så jag har inte äns med hans födelsedagspresent så den får han inte förrens på juldagen:P Smartis Belinda I know:P Men det är helt underbart att vara med honom, min prins är underbarast och bäst:) Jag älskar dig:)<3

Nu är jag jätte trött och jag ska träna imorgon bitti klockan 8, snark. Ska nog sova ganska snart, ska bara göra lite kola:)
Imorgon ska vi även till farmor och farfar lite snabbt och äta gröt. Och öppna paket både där och hemma:)
För juldagen ska jag till kärleken och äta med släkt. Sen sova hos han:) MYYYS!:D Och då ska jag komma ihåg hans presenter också, annars blir det inge kul:P


GOD JUL till de som läser min lilla blogg, vilket jag misstänker är bara Adam:P Haha:) Älskar dig<3

Puss hejs och god natt:)


Bak dag

Dagen har ägnas åt bak. Mamma och pappa åkte till borlänge för att julshoppa och jag var barnvakt till systeryster. Så det blev att baka, men ingridienser fanns det inte mycket av.
Jag bakade "sommarbollar" och chokladbollar. Har inte smakat på något än, men man kan ju hoppas att det är gott:) Var väl inte världens roligaste underhållning, bättre om det hade varit med någon kompis eller med Adam än med syster som mest ville kolla på TV:P

När mamma och pappa kom hem hade de köpt pepparkaksdeg:) Så nu ska jag göra pepparkakor också:)

Jag saknar min älskling! Kom hit på fatet nu;) haha jag älskar dig:) <3<3333

Puss hejs :) <3

Behövligt med lov!

Pheew äntligen kom lovet, det var verkligen behövligt måste jag säga:) Jag är helt slut nu och det har jag varit ett bra tag också. Behöver få vila upp mig lite, samla mod och ork.

Dagen började med en sur Belinda som absolut inte ville komma upp ur sängen vad än hennes älskling Adam gjorde. Stackars han. Jag kom i alla fall upp efter ett tag och vi begav oss till skolan med hans pappa. Adam körde, jag sov...eller halvsov i alla fall. Väl i skolan var vi några timmar tidiga, satt vid datorn och kollade på trä eleverna när de lekte. Kanske inte världens roligaste underhållning men men. Varje sekund med Adam är värdefull och bra:)<3

Sen blev det carabé och såklart får jag en jätte framför mig som vanligt, tänk att jag alltid lyckas med sånt. Cabarén va bra, inte den bästa men bra:) Adam klagade på diskanen(ignonera stavning) och jag tyckte det var lite för högt ljud, fick lite ont i huvudet. Sen efter cabarén delades lite paket och sen väntade jag och Adam på hans pappa. Det tog längre tid än vad som var tänkt.
Efter ett tag kom jag i alla fall till Josse(Adams syster) och åt lasagne. Sen bar det av till kupolen en jätte snabbis när det tog så lång tid att ta sig till borlänge. Hjälpte Josse at köpa julklapp och födelsedagspresent till älskling. Hon hittade även julklappen till hennes mamma också. Sen vet jag inte vad hon hittade mer efter att jag hade gått men det var riktigt trevligt den lilla stunden som blev:)

På kryckor(jag har trampat på glas) så hoppade jag till träningen. 6 stycken var där och sugna på att träna. Körde mycket fjäril och fenor med dom men även lite träning och förberedelse inför lucian med skovel och sånt:) Kul kul.
Och nu hoppas jag verkligen att det hör löser sig illa kvickt, annars blir det inte kul för mig:/

Pappa kom och hämtade mig efter träningen och vi åkte till Jysk och kollade på ett TV-bord som jag köpte, plus att jag köpte en tomte också:) Sen åkte vi hem och här sitter jag nu. Smått uttråkad. Mamma har gjort knäck nyss så det e ju smaskens. Jag är ingen godis råtta(A):P

Det är skönt att lucian är över nu. Ingen stress och får sova, äntligen! Mer tid åt älskling också:) Adam är verkligen den bästa jag har, älskar dig helt otroligt mycket gubben!<3<3

Puss hejs ha det bra!:)<3<3 love<3

Älsklingen min<3

Helgen har vart bäst:)

Igår var det 11månader med min älskling och vi bowlade med hans kompisar:) Jag var näst sämst, Adam var en av de bästa:P Haha såå kan de ju vara ibland, kul var det i alla fall:) Även fast jag är värdelös på det:P

Efter bowlingen åkte vi och åt filippinsk mat och fick ont i öronen:P Mat fanns det gott om, och efterätt också;D Sen blev det lite lekar också. Lilla Julia var där också, sötaste ungen:) Hon hade sötaste hickan:) Och somnade i min famn:) Sötungen håller på att bli tung måste jag säga:P
Tomten kom också och Adam tyckte han inte var så trovärdig:P Jaja, efter mat och allt så skjutsade pappa hem oss till Adam där vi skulle bada tunna. Vi kom väl inte så långt med det kankse:P Tunnan blev inte tillräckligt varm så det blev tyvärr inget, men men:( Det är alltid mys med min älskling, oavsett vad som händer :)

Idag har jag shoppat julklappar och ny jacka(som jag inte vet om jag ska behålla än) Handlade över 1000kr, fast nu är det bara 2stycken kvar som jag har att köpa till:) Skönt det. Så här mycket pengar har jag aldrig lagt på julklappar i alla fall:P
Fick i alla fall Lisa att gå på kupolen, kul att se henne igen:) Riktigt kul var det, fast vi hade ont i fötterna kan jag lova. Och jag i mitt jävla knä:( Usch vad jag hatar det!!

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar på pappas dator. Imorgon har jag läkartid om mina fläckar, eller vad man ska kalla det. Missar hela skoldagen. Men nu måste jag väl ändå få nått som hjälper mot de här fula fläckarna!!

Tillbaka till min älskling. Har jag berättat hur underbar han är och hur mycket jag tycker om honom? Jaja ni får höra det igen. Han är den underbaraste personen jag vet och det finns verkligen ingen som är så bra som honom i mitt liv! Han är en klippa som alltid finns när man behöver luta sig mot någon. Han ger mig allt stöd och all kärlek jag behöver.
Jag älskar han så mycket, det gör ont varje sekund han inte är i närheten av mig. När han är det, då glömmer jag allt.
Efter det som hände i fredags har jag bara blivit mer säker på en sak. Du, Adam Biörs är den jag älskar och tror på. Jag tror vi kan klara ett liv tillsammans och jag tror vi kan vara lyckliga. Ingenting kan förstöra vad jag känner för dig. Jag älskar dig! Och jag älskar dig inte så lite heller. Du är underbar älskling, skulle du försvinna från mig vet jag inte vad jag gör. Jag älskar dig och jag tror inte jag kan säga det tillräckligt många gånger! Så jag säger det igen, JAG ÄLSKAR DIIG ADAM BIÖRS!<3<3<3<33<3<3<33<3<3<33333333

Puss hejs:) Och en gång till, Jag älskar min Adam:)<33

Sjuk

Finns det något roligare än att vara sjuk?? Hurra på mej. Feber, hosta, ont i halsen och snorig är jag. Fast jag skulle nog ha tagit det lugnare idag, men de vill och kan ju inte jag heller.

Redan imorse(och hela veckan för den delen) så kände jag mig seg/sjuk, tror ni jag stannade hemma från skolan?? Nej då. Hade sammhällskunskap och Svenska bara, gjorde väl inte så mycket. Livliga diskussioner om homosexualitet, abort och sånt. Min klass har verkligen åsikter.
Sen efter skolan åkte jag till lägenheten en snabbis och fixade grejer och åkte till älsklingen och hans skola. Han hade nationella proven i engelska just precis då jag kom så jag fick sitta och snacka med hans kompisar Davva och Henke. Tjuvtittade förövrigt lite i nationella proven också, måste ju vara lite förbered för vad som kommer(A)  Och jag tycker inte om min pojkväns kompisar, de är bara elaka och mobbas och retas med mig;P Davva skickade dumma sms till mamma och Amanda och la ner mig i handfatet, vilken elak jävel! Han brottade ner mig i snön också, JAG ÄR JU SJUK! Usch vilken elaking:P
Sen fick jag sitta och kolla på när älsklingen spelade vollyboll också, fick träsmak i röven:( Efter det blev det att åka direkt till simskolan.

Sista gången jag hade dessa ungar idag. Har haft både fördelar och nackdelar med det här jobbet. Rätt skönt att det är över, fast sammtidigt väldigt tråkigt eftersom varje unge har sin egen personlighet . Jaja, det funkar inte att ha så mycket jobb varje vecka för mig. Det är väl bara att acceptera.

Föressten, nässpray, hostmedecin, ipren och halstabletter is the shit just nu;) Usch vill inte vara sjuuuuk!

Puss hejs och jag älskar min Adam:)


Ännu en dag

Ännu en dag utan att nått speciellt händer. Varför änns vakna på sånna här dagar?? Sova bort dom är vad man borde göra. Jag har inte gjort något vettigt idag, verkligen ingenting. Plus att jag är på väg att bli sjuk, vilken superdag...not.
Om jag har gjort nått vettigt idag är det varit med Adam. Men de känns inte som vi gjorde nått som var särskilt vettigt iallafall.

Sammanfattning av dagen: Värdelös!

Puss hejs

Jobbigt

Usch vad jobbigt det här är!

Nu har lucia träningen pågått i 2 veckor, halva tiden och jag kan säga som så att jag är så himla trött på det! Jobbigt som f*n. Sena kvällar, för lite sömn, för lite mat(ja, jag slarvar för att jag inte orkar bry mig), mycket skola, mycket stress och nu som grädde på moset är jag påväg att bli sjuk också. Hostade hur mycket som helst imorse och är helt slö.  Och så är det träning till 23 idag, jiipii. Vill inte veta hur jag kommer må imorgon.

Och så är det så himla mycket samhällskunskap nu också, och mycket yrkes planering var det förra veckan. Måste ut och leta praktikplats också och vill såklart vara med Adam så mycket som det bara går. Min tid räcker ju inte till:(

Först och främs måste jag sköta skolan, som jag är hur trött på som helst. Sen borde ju mig själv komma som viktig punkt men nej då, där kommer lucia träningen. Får ju skit för det om man inte kommer. Sen kommer mig själv och älskling såklart. Fast just nu tar jag väl ingen som helst hänsyn för mig själv, det har jag helt enkelt inte tid med:(

Sen är det ju julklappar som ska inhandlas också. Hur ska jag hinna allt utan att bränna ut mig själv?

Jag är trött och gnällig. Allt är bara jobbigt. Finns bara en possitiv sak just nu, Adam.

Blä å hej då

Puss hejs  Älskar dig Adam

RSS 2.0