Tack<3

Jag hade en grymt trevlig kväll igår. Det var hur underbart som helst!


Tanken var ju att vi skulle börja festa lite i min lägenhet, sedan åka till stan och festa lite där och sedan krogen, men det blev inte som vi hade tänkt oss riktigt.


Vi blev kvar i lägenheten hela kvällen, men vi hade hur trevligt som helst trots detta! Det var ett riktigt super gäng det här!


Inatt öppnade jag mig som jag aldrig gjort någonsin. Jag har aldrig berättat så mycket personligt för någon förut. Jag känner en sån lättnad i kroppen nu efter natten, var så otroligt underbart skönt att prata. Varför gör jag inte detta oftare?


Jag är grymt tacksam över vad ni gjorde inatt! Snäller upp till 1000 när jag verkligen behöver det. Att jag fick prata med dig inatt är bland det bästa jag varit med om. Jag mår bra idag. Riktigt jävla bra. Tack vare dig<3 Tack vare er<3


Det här kommer hjälpa mig gå vidare




Puss hejs<3

Party party

Idag blir det party. Jag behöver verkligen ha något att göra, och det är tur att jag har så många underbara vänner som drar mej ut ur det här.

Det kommer gå så mycket lättare med er vid min sida. Jag är så tacksam<3

Tack alla ni som bryr sig om mig<3

Puss hejs<3

Har du inte haft sönder mig tillräckligt?

Det gör ont, ont, ont, ont....

Sanningen var kanske inte den jag ville höra. Jag känner mig lurad, men nu är allt försent. Allt är förstört, jag trodde du inte kunde ha sönder mig mer än vad du redan gjort, men tydligen så var det så.

Du sa uppehåll, det betydde att det fanns en chans. Men det var slut. Det var bekvämast för dig att säga så, sen hur det blev med mig och hur jag kände var skit i samma. Du gav mig hopp....hopp som inte fanns...


Jag försökte dränka mina bekymmer igår, eller ja, blöta ner dom lite iaf. Det var iaf mycket mycket trevligt!
Det blev fest i Falun, Carl den ängeln drog med mig dit. Mycket trevligt folk var det och med lite alkohol i kroppen blev det trevligare:)

Jag behövde verkligen det här.

På min arm står nu 3msn adresser och ett telefon nr. Mitt knä gör lite ont, men det är B:s fel. Trevligt var det, men såklart kom tankarna under kvällen...

Jag vaknade upp i Djurmo. Carl tog några kort på mig till sitt skolarbete och sedan stack jag iväg till Borlänge för att vara med Sandra. Var på kupolen lite och åkte sedan hem till mig för att färga håret på henne. Söt som få:)


Nu sitter jag ensam här. Tankarna flyger hit och dit. Jag kan fortfarande inte äta. Jag har gått ner 5kg sen det tog slut, alltså på 9dagar. Jag vill bara spy...
Att sova känns omöjligt. Allt känns bara piss.


Du var den sista jag trodde skulle göra så här, du var ju en nallebjörn...

Hade jag verkligen så fel om dig?
Du kan gå vidare direkt, medans jag står kvar....

Puss hejs<3


Höga berg och djupa dalar

Ena sekunden kan jag skratta och le, andra känns det som mitt liv håller på att gå under.


Idag var jag och syster till Aqua Nova. Mysigt att hitta på saker med henne ibland!


Jag var även hem en sväng, inte särskilt länge men jag var hem ändå.


Resten av dagen har jag tillbringat med Amanda och Emma. Amanda fick för sig att permanenta håret också:P Riktig söt som tant:P


Puss hejs<3

Ord lös

Jag har ingen aning om vad jag ska säga. Jag finner inga ord.

Tuff dag

Idag blev det en rätt tuff dag. Men jag klarade av det och helt själv dessutom! Tänk så många minnen det finns överallt.

Dagen började iaf med Kupolen med en vän. Blev väl mest bara prat, stöd och sådant. Mobilen som jag lämnade in för en månad sedan hade inte äns kommit iväg. Jag blir så less på det här.

Jag åkte även iväg till Ludvika idag och var tränare till mina små stjärnor:) Så otroligt duktiga är dom! Så glada och söta:) Många personliga rekord blev det:)

På kvällen kom ju det tuffa, men nu är det avklarat och det är skönt! Men jobbigt var det.


Imorgon ska jag jobba mellan 8-10 och sedan har jag sammanlagt 6klippningar imorgon! Jag kommer vara helt slut efter dagen.
Det blir en filmkväll med syster sedan och på tisdagen ska vi bada:) Myspys:)

Jag borde sova nu, men har vänt på dygnet totalt:( Fy på mig:(

Puss hejs<3

Kulturfest

Idag var det Filippinsk kulturfest:) Efter all dans, musik och tagalog så längtar jag verkligen till Filippinerna! Nu kollar jag på priser på biljetter, 17000 är det minsta:( Före sommarsommarlovet kostade det 10 000. Faaaaan:(



Jag är singel, det känns hel knasigt. Men jag mår faktist bra, om man tänker på vad som hänt.
Visst har jag väl mått bättre, men jag mår bra. Jag kan faktist le.


Jag vill ha svar, svar som bara du kan ge

Puss hejs<3

Konstigt

Jag sitter här som singel. Jag vet inte varför, jag fick ingen anledning. Jag sover inte ordentligt, jag äter inte ordentligt. Jag funderar och funderar, och jag måste faktist få ett riktigt svar!




Hjärtat är inte smart alla gånger. Det kan leda oss så rätt och så fel på samma gång, vrida oss ut och in, vända världen upp och ner. Ibland förlåter det det oförlåtliga, ibland slår det för det ovinnbara.

Ibland hittar det ett annat hjärta värt att fästa sig vid, med både kedja och lås. Någonting som kan vara så obrytbart, men samtidigt så ömtåligt. Ett band som - när man försöker slita loss det - blöder utav bara helvete. Ett band som - ibland - inte går att slita loss i första taget, utan drar en tillbaka för rond 2.. och 3.. och 4..
Och ibland tittar det åt fel håll, på fel person, vid fel tillfälle. För tidigt, för sent, för fucking dålig timing. Men hjärtat lärde sig aldrig klockan och fick IG i självbevarelsekursen. 
Hjärtat vinner inga nobelpriser, löser inga världsproblem. Det kan faktiskt knappt lägga ihop ett och ett.

Näe, det är inte smart. Inte alls faktiskt.
Det hjärnan vet, lyssnar inte hjärtat på.


Och ibland är det värt det.

Så in åt helvete värt det.


Texten tagen från http://izabella.devote.se/blogs/2910744/and-it-just-keeps-beating-.htm

 

Stämmer så bra. Bara att det inte var värt det.

 

Det du gjorde var otroligt taskigt och omoget. Att jag inte äns kan få en vettig förklaring efter 1år 9månader och 2veckor. Du verkar knappt bry dig...

 

Puss hejs<3


Märkt en sak

Jag har märkt en sak angående bloggen. Varje gång jag känner mig ledsen, kluven, sviken mm så skriver jag här. Jag antar att det är ett sätt att få ut mina känslor här på bloggen.

Det här är inget undantag. Idag känner jag mig ledsen och sviken. Att jag inte betyder särskilt mycket. Att jag är satt åt sidan och att du skiter fullständigt i mig och hur jag känner.

Jag har sagt det här förut, varför lyssnar du inte på det? Det är som att det inte betyder något för dig. Men det här suger fullständigt.

Jag satt 7timmar på ditt rum UTAN dig. Hur kul var det? Jag kom ju inte hem till dig för att umgås med din dator precis.

Sa du något om det? Samma dag ja men det var ju helt värdelös info då.

Fan...

Puss hejs<3

Fest eller chill?

Just nu känner jag såhär, jag vill både festa och ta det lugnt på en och samma gång:S

Jag vill gå på krogen, men jag vill även ligga hemma och kolla på film:S Så vad ska jag välja?

Jag kan fortfarande inte förstå

Puss hejs<3

Tomt

Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner. Allt är så krångligt just nu.

Jag vet inte vad jag ska tro. Vad jag ska göra.

Det känns som det blir mitt fel ändå.


Jag vill lita på dig, men det är så svårt när du gör som du gör


lögner, lögner, lögner...


Puss hejs<3

Jätte jätte länge sedan nu

Nu var det verkligen länge sen jag skrev ett blogginlägg.

Mycket har hänt sedan dess. Jag har tagit KÖRKORT(14sep) och det är grymt skönt måste jag säga:) Uppkörningen var det absolut värsta jag varit med om! Jag var jätte nervös och det gick upp och ner. Men jag klarade det och vilken lättnad det var!:D Teoriprovet var jag inte lika nervös för...visst var jag nervös men inte sååå jätte nervös. Jag var ändå ganska säker på att jag skulle klara det:)

Jag har även köpt en bil:) Det kan man säga var ett inpulsköp:P När jag kom hem på torsdagen(17sep) så kom jag hem rätt sent. Pappa kollade på blocket och där hittar han en rosa renault. Vi åker dit direkt och provkör den. Sedan var jag bilägare:)

UF-företaget går framåt. Vi ska bara skriva en likviditetsbudget och sedan ska våran produktion börja:) Vi ska göra pärlarmband åt barn och ungdomar:) Det ska bli jätte kul!:D


Min älskade lillasyster har fyllt 7också och jag var lekledare:) Otroligt vilket liv barn kan föra:P

Imorgon ska jag höra på när syster sjunger och sedan blir det 4hsimskola....PHEW det kommer bli jobbigt för huvudet:P


How about trust?


Puss hejs<3

RSS 2.0