Bajs knä

Nu sitter jag här igen, det händer ju inte så ofta nu för tiden. En snabb uppdatering av mitt liv:

Min dator är som sagt sönder(därav dålig uppdatering) Jag fick tillbaka den för kanske 4dagar sedan. Den fungerade finemang  två dagar tills den dog igen och vägrade starta upp. Återliger är jag datalös, jag vill ha min dator tillbaka!

Mobilen är kass, jag vill ha en ny. Funderar på att skaffa en 3telefon men vi får se hur det blir med det. Sony ericsson är iaf helt uteslutet.

Jag har dessutom börjat på min apu. Är på Moderna salongen.
Har inte så mycket att göra där, kolla mest och har rullat någn permanent på docka. Både en spiral och en klassisk. Har öven haft älsklingen där som modell. Han blev skit snygg:D Fast det är han alltid, no matter what<3 Men nu är han otroligt fin.
Någon som känner sig manad att vara min modell?:) Klipp, färg jag gör vad ni vill:)

Idag fick jag reda på att biljetterna till Finlands resan är fixade. Den 4:de åker vi och den 15:de kommer vi hem.
Det kommer bli sjukt kul!:D Jag längtar vekligen! Det enda negativa är att jag kommer vara ifrån min älskling i 2veckor, hur ska jag klara detta? Jag saknar honom nu och det har gått runt 5h sen jag träffade honom sist. Kommer jag överleva detta? Som tur är har jag ju Amanda och Linnea med mig, dom får hålla mig i skinnet:P

Idag var jag även på ortopedmottagningen på lasarettet. Fick se bilderna från magnet röntgen och det var tydligen en systa(tror jag det var) i mitt knä. Fick en kortisonspruta och fick åka hem. Dock fick jag inte övningsköra hem eftersom mitt ben var bortdomnat. Men dit fick jag köra iaf och det gick väl bra:)

I sälen var det bra också, super fint väder och hyffsade backar.

Nu blev det rätt rörigt här i bloggen men jaja, det får ni tåla:P

Puss hejs<3


Sälen imorgon

Nu är jag här igen:)

Gårdagen bestod av en kryssning. Rätt mysigt faktist, men det var väl kanske inte världens höjdar sak precis. Mest pensionerer som åkte. Men det var rätt kul ändå:D Tax free är inte helt fel:D

Dagen till ära har jag städat skafferiet och toan(bra kombo?:P)
Sedan åkte jag hem till Josephine och blev matad, klippte några hårstrån på hennes huvud och sedan bar det av mot lite solning. Kan inte påstå att jag blev mycket brunare, men en liten rand har jag i alla fall fått!:D Funderar på om det ska bli en solning på söndag också, det är ju billigt nu:D
Träffade även älsklingen en sväng idag, ingen lång stund men allt är bra än ingen minut alls<3

Imorgon åker familjen till sälen, blir att åka skidor och bada:) Pepp som fan:)


Puss hejs<3

Tråk

Nu är jag återigen hemma. Åkte till lägenheten igår för att städa och tränade ett pass också. Har träningsvärk i vaderna.

Nu är jag hemma och har tråkigt. Jag kunde ha stannat kvar nåra timmar till i Borlänge, finns mer att göra där.


Jag saknar min Adam <3


Puss hejs<3

Glad påsk

Glad påsk allihopa!


Idag blev det påskmiddag hos farmor och farfar.
Det är kul att se farfar på benen, han var till och med ute och satt i solen ett tag! Det var länge sen jag såg han så, och jag älskar det! Jag vill njuta av de små ögonblicken jag har kvar med honom.
Sammtidigt gör det ont i mig att se honom, jag vet som kommer hända, det vet han också. Jag älskar den här personen och han är en mycket betydelsefull person för mig. En som alltid har funnits för mig no matter what. Jag älskar dig underbara farfar<3


Efter påskmiddagen har jag inte gjort mycket, läst lite körkortsteori och suttit vid datorn som jag gör nu. Jag borde vara ute, men jag är för lat.
Eller jag ska ta en promenad det ska jag faktist, njuta av det fina vädret. Göra några sit ups ska jag också göra. Jag är tjock nu, låter som en fjortis nu men jag har gått upp och vill ner igen!


Idag har jag inte hört ett knysst av Adam. Han är faktist bra dålig på att höra av sig, det är hela tiden jag som tar första smset. Alltid....


Puss hejs<3

Home sweet home

Nu är jag hemma igen...Emilia är dryg och har redan tröttnat på henne. Hur ska jag stå ut en hel vecka?


Jag har lånetelefon....kommer min andra telefon tillbaka olagad en gång till får jag en ny telefon. Fuck of sony ericsson!


Min dator är fortfarande paj, jag känner mig handikappad.


Dessutom har jag glömt hälften av allt jag behöver i lägenheten. Lyckat Belinda, lyckat.


Jag saknar min underbara Adam som jag nu inte kommer få träffa på en vecka, det här suger ju!


Det ända bra är att jag har lov. Sälen och kryssing står på schemat. Jag ska hålla mig så långt ifrån Emilia som möjligt för att behålla mitt lugn.


Sen börjar APU:n och jag är inte klar med min APU plats än. FAAAN! Findland blir det iaf, men biljetterna är forfarande inte beställda.




Livet går inte min väg just nu!




Puss hejs<3

Dålig uppdatering

Nu kommer det bli vääääääääääldigt dålig uppdatering här. Min dator är helt pajj och just nu är den även isärskruvad.


Igår kollade jag på Den rätte för Rosing och Desperata hemmafruar. Jag är desperat, jag har ingen dator:(



FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!




RSS 2.0