Uppsala

Om 1timme är jag på väg mot Uppsala, eller det är samling då, brukar ju inte komma iväg direkt precis. Det ska bli kul iaf:) Hoppas det är riktigt många falu simmare där som jag känner, så grymt länge sen man träffade dom:( Måste komma igång med simningen igen, går inte att hålla på så här.

Fame var bra igår. Adam klagade på musiken och tamburinen tror jag det var. Inget jag bryr mig om iaf. Det var väl säkerligen bara han och 3 till i publiken som tänkte på det.

Nu ska jag göra mig iordning för att kliva på bussen

Puss hejs<3

Stress

Då var första träningen till lucian avklarad, ni kan ju gissa vem som var helt död igår.


Träningen var väl ganska rolig ändå. Massa tjafs och fnitter som vanligt men kul var det. Årets program är helt nytt vilket betyder mer träning och konsentration. Men det verkar vara bra, ja kommer väl få lov att hålla andan ett bra tag men det får väl gå, det är ju bara en gång om året det är lucia. Slurpen var som vanligt en helt katastofal övning, mkt träning på den behövs. Det blir nog bra i slutändan tror jag :)

Igår var jag helt slut efter alldeles för lite sömn den natten. Under dagen hände ingenting heller, inget som är värt att uppmärksammas iaf.

Idag har det väl varit en helt vanlig dag i skolan. På engelskan kollade vi på Obamas tal, på yrket pratade vi om färgning och fick lägga i bottenfärg på dockan och på fogen planerade vi make up kvällen och redovisade höstens trender i make up. Inte så mycket speciellt där heller.

Åkte direkt hem och här sitter jag nu. Väntar på svar från Dea och håller på att ladda upp för luciaträningen. Först är det landträning och sen två timmar i det kalla vattnet. BRRR! Sen kommer jag väl slocka direkt jag kommer hem.

Imorgon är det "singeldags" praktik och jag ska vara på Moderna salongen i Borlänge centrum. Det ska bli kul:D Dock är det lite problem med simskolan men det ska jag nog klura ut en lösning på:)
Blir lite stressigt imorgon iaf. Först praktik och sen stress till simskola(förhoppningsvis). Direkt efter simskolan blir det snabbt med allt och åka till Djurås och träffa kärleken i mitt liv:) Vi ska på Fame imorgon och det börjar 19.30 och simskolan slutar 19.00. Aja det ska nog gå bra det, kul ska det bli:)

Saknar min älskling helt otroligt mycket just nu:( Känns som vi inte träffats på evigheter, eller iofs så känns det ju så direkt vi skiljs åt. Sist ni träffades var i söndags och det är onsdag nu. Det borde vara lag på att inte Adam får vara ifrån mig mer än en dag, jag håller ju på att avlida av saknad:( Det ska bli helt underbart att träffa honom imorgon:) Fast han får räkna med att han kommer ha en trött och lite grinig flickvän kanske:P Kommer ju vara hur trött som helst imorgon. Bara jag inte börjar snarka när vi kollar på Fame så är jag nöjd:P

Nu har jag inget att skriva mer. Blir niog inte att blogga igen förren efter helgen. Åker till Uppsala som tränare på fredag och kommer hem på söndagen. Men gud vad jag kommer dö av saknad! Usch vad jag kommer sakna min älskling, och min familj också! Hinner ju inte träffa dom ju :( Typiskt, jaja det kommer väl fler helger:)


Puss hejs!<3<3


PS Jag älskar min underbara pojkvän Adam mer och mer för var dag som går! Jag kommer aldrig kunna sluta älska dig, du är den mest betydelsefulla personen i mitt liv! Du gör mig till den jag är och du gör mig så lycklig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, alltid vi<3<3<3


Mycket att hinna med

Kan börja med att berätta om helgen. På lördagen var det dop för lilla Julia, gud vilken söt unge det är:D Var väl ganska kul fast de kunde ju ha varit roligare. När jag gick runt och höll i Julia så var hon jätte nöjd:) Därimot om jag satte mig ner blev hon lite sur och började grina:P Haha bortskämd unge, men så söt som få:)
Efter dopet åkte jag till älsklingen och kollade på nån film med Adam och hans kompis Zach. Filmen var kass, det är det enda jag har att säga. Min pojkvän är bäst, men det vet alla nu redan:)

I söndags var det buggkurs som vanligt, min sista gång:( Det är så in i helvete kul att dansa måste jag säga:D Men det är så jävla typiskt att man ska vara under 18, man kommer ju inte in nånstans:( Jag vill ju knappast åt alkoholen, det är dansen jag vill åt och inget annat. Jag hoppas på att fortsätta med fortsättningskursen i Januari, det skulle va hur skojj som helst:)

Dagen som varit då. Hade kundpass på yrket och min kund hette Barbro. Hon hade opererat sitt öga igår fick jag reda på så jag fick vara försiktig. Hur trevlig som helst, en sån kund som alltid blir nöjd skulle jag tro. Mkt mkt trevligt.
När jag var klar med henne så fixade jag volym och vågor i Linneas hår. Snyggis blev hon:) Linnea volymastrade lite i mitt hår, tror jag ska köpa mig en volymmaster. Fast har nog inte råd, men det skulle nog vara riktigt kul och nödvändigt att ha det:) Önska mig i julklapp(A)


Idag börjar luciaträningen igen. 20-23 är det träning. JOBBIGT! 3 gånger i veckan till 23 i 4 veckors tid. Ge mig kraft någon!

Nej nu vet ja inte vad jag ska skriva. Ha det bra! Och jag älskar min Adam :D:D<33333

Puss hejs3


Bugg

Usch vad dålig jag är på att blogga, glömmer bort det hela tiden ju:S Får skärpa till mig!

Igår var det Redken kurs i skolan, missade lite av början pga min dumma mobil:( Men det var riktigt intressant måste jag säga:) Han var riktigt duktig på att förklara. Efter lunch så skulle vi färga själva med hjälp av hans hjälp och tips. Det blev Matilda som blev vårann modell. Hon ville bli litte kopprig men inte för röd. Mitt i färgningen kom en massa trä elever och filmade och tog kort på oss när vi höll på. Mindre populärt tycker jag :P
Efter skolan åkte jag till Borlänge och gick in på Moderna salongen och frågade om praktik plats. Fredagar gick inte eftersom de redan hade en annan elev som skulle vara där då men eftersom jag har studie dag på en torsdag så kunde jag praktisera då. De verkade supertrevliga måste jag säga:) Då var det bara en dag kvar som måste fixas, plus vårens praktik.
Sedan åkte jag iväg till maserhallen och hade träning med T3, ett hårt pass blev det, tror de var ordentligt trötta efter träningen, Anna(den andra tränaren) var i alla fall det:)
Fick skjuts av Simon till älsklingen och jag och Adam åkte iväg till Bäsna och buggade lite. Blev väl nästan bara att dansa med varandra. Det var inte riktigt våran åldersgrupp där kan jag säga, vi sänkte nog medelåldern ganska rejält:P Fanns en man som hade en riktigt rolig dans stil, stor och hur duktig som helst. Sen hade vi en charmig gammal farfgar också. Och en lite sliskig, men han var duktig men kändes lite obehagligt:P Jag och Adam buggade i alla fall i runt 3h, sedan kom hans föräldrar och syster och hämtade oss, jag somnade direkt jag la mig.

Idag har vi varit på kalas, kanske inte så jätte kul men ändå. De flyttar snart till filippinerna så det är bland de sista gångerna som jag kommer få se dom.

Nu ska jag kolla på resor i vinter, jag och Adam ska kanske iväg:) Älskar dig<3

Puss hejs ha det bra


Jobbigt:/

Jaa vad ska man säga. Det var riktigt jobbigt igår:( Jag hatar när det blir så här, det är ju inte äns värt det! Det är ju helt värdelöst, ingen vinner något på det. Båda blir bara så ledsna. Envisa är vi också vilket inte gör de bättre. Jag måste skärpa till mig, men det måste du också! Det är inte bara jag som står bakom allt.

Tack till min Adam som gav så mycket stöd igår. Du får mig att må så mycket bättre! Allt stöd som jag får av dig är allt som behövs. Du lyssnar alltid när jag behöver det som mest och ibland känns det inte som att jag ger tillbaka lika mycket som jag får:/ Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag älskar dig iaf, du är verkligen den bästa man kan ha<3

Idag har det väl varit en helt vanlig dag, skola och träning. Jag har upptäckt att jag faktist mår jätte mycket bättre av att träna, det är bara att ta sig dit som är det svåra eftersom jag aldrig är sugen på att simma och är så grymt seg. Men när jag väl är där så är det kul och jag mår bra och känner mig fräch efter träningen. Skulle behöva någon som verkligen pushade på mig till träningarna. Till nästa termin ska jag och Adam iaf börja träna på friskis och svettis, då får vi pusha varandra:) Det tror jag blir riktigt bra, både han och jag behöver det:)

I just detta nu väntar jag på att pappa ska komma och fixa min hall lampa i lägenheten, äntligen:) Adam är på windband och spelar, saknar så mycket! Men jag gillar inte att han slår sönder sina händer på congas lr vad det heter, helt onödigt enligt mig, kul och bra enligt honom. Jag kan ju inte hindra honom precis men men jag gillar inte det:P

Just det, har pratat med farmor idag också. Pappa hade vart hem till farmor och farfar idag och berättat att farfar va klen igen:( När jag ringde mådde farfar mycket bättre:) Han satt och kollade på TV istället för att bara ligga som han gör när han är riktigt klen. Jag önskar han kunde slippa må så dåligt, önskar han kunde bli frisk. Han som var så pigg förut, alltid fart på han.Man såg han alltid i garaget i full fart. Nu orkar han inte mycket, det är så jobbigt att se han lida:(

Från det ena till det andra så kom jag på en sak som gjorde mig riktigt glad idag. Min kompis Carl som är i Japan som utbytesstudent loggade in på msn idag på samhällskunskapen. Jag kan säga som så att jag blev riktigt glad av att prata med honom. Förutom resdagboken så har jag inte hört något från han sen han åkte i Augusti. En riktig bra överraskning att han loggade in:) Riktigt kul att prata med honom och allt var så bra så:)

Nej nu har jag nog inge mer att skriva.

Eller jo, JAG ÄLSKAR MIN ADAM!<3<3<3<3<3 Vill att du ska vara här med mig, jag saknar dig varje sekund du inte är vid min sida<3 Min underbara älskling, tack för att du är min, min älskade pojkvän och vän som jag kan lita på och som alltid finns där<3

Puss hejs<3

RSS 2.0