Trött

Nu sitter jag i skolan igen, 30min kvar tills vi börjar. Fick skjuts av svärfar till skolan och blir tidigare än mina 2min före lektion som jag brukar vara:P

Jag är jätte trött, borde ha sovit mer. Nisse har klöst på mig inatt och legat på mitt huvud. Jag är livrädd för sånt sedan Cissi rev mig i ögat. Som tur är har man en Adam som kastar bort Nisse när inte jag vågar det. Jag tror föressten inte att ja har tillräckligt med muskler för att kasta bort honom själv heller, Nisse är tjock!

Om inte läraren klantat sig hade jag fortfarande sovit nu och haft min älskade sovmorgon. Nu är det inte så eftersom vi nu måste ha den jävla PA:n som vi kunde haft för länge sen om läraren hade haft lite koll!


Efter fuckin' Pa så har vi yrke. Undrar vad vi ska göra då?

Efter det så slutar jag i alla fall!:D VAD SKÖNT! Ska shoppa lite me mamma och syster. Kanske övningsköra lite.

På kvällen blir det party hos Emila:D KUUUUUUUUUULLLLL!!!!!!!!!!!!!
Umhh jag känner på mig att ja kommer somna. Är så tung i huvudet nu, skulle göra vad som helst för lite sömn! Men va fan ja kan ju inte sova på ett party heller! Nä skärp dig nu Belinda.


Nu är det bara 20minuter kvar tills jag börjar lektion. Om jag somnar på lektionen, finns det någon frivillig som vill väcka mig då?:D Haha:P


Puss hejs <3

Not my day

Idag var en sådan dag man egentligen bara skulle ha sovit egenom. Bussen var sen så jag kom försent. På frisör rullade vi permanent och det gick inte bra alls. Maria sminkade även Maggan till en gammal tant. Skit coolt faktist! Intressant att se hur man ska göra.

Efter skolan åkte jag till friskis och gymmade. Gick inte bra. Var jobbigt och mådde illa.

Sedan åkte jag till maserhallen och lämnade papper till  Anna och var social med henne. Höll på att somna där.



Usch det här var inte min dag, ingenting har gått som jag vill.



Puss hejs<3

Skit mobil

Jag är less på mobiler. Sony ericsson och comviq kan bara dra åt helvete. Nu satsar jag på tre istället, och en mobil som Adam säger är för komplicerad för mig. Men jag VILL HA!
Envis som jag är, jag kommer nog köpa den, sen ångra mig att jag inte lyssnade på min pojkväns ord när jag sitter där och förstår ingenting. Tur är ju att man har en smart pojkvän som kan agera hjärna åt sin puckade flickvän.


Jag har inte haft tid att skriva något under veckan. Har varit jätte stressigt och bara jätte jobbigt.

I måndags var jag med Nanny efter skolan. Jag klippte henne och hennes pojkvän och hade en trevlig stund:)

Tisdagen tillängnades T4-a(gruppen jag är tränare för)  och sedan övningskörning med min lilla pappa. De gick väl bra, parkeringen gick tillochmed oväntat bra:D

Onsdagen blev det att testa på att åka snowboard. Det var inte min dag, allt gick bara åt helvete. I skolan hade vi även massage prov som gick jätte dåligt, usch:(

Torsdagen var det körlektion på Json. Gick ganska bra, en rolig körlärare tycker jag. Sedan var jag med Ann också och det var trevligt!:D

Fredagen hände ingenting alls. Jag åkte hem till Adam efter skolan och hittade inte reservnyckeln. Jag visste typ vart den låg, men inte exakt. Hemma hos Adam hände väl inget som är värt att nämnas.



Nu sitter jag här och har jätte tråkigt. Myskläderna är på och jag hoppas att min prins ska komma. Jag saknar honom sjukt mycket.



Puss hejs nu ska jag fortsätta kolla på tres sida och bli ännu mer kär i den där vacka mobilen!<3

Mobil

Föressten har jag fått en ny mobil också! Eller ja, jag fick ju inte välja vilken jag ville ha precis.

Förra gången kom ju min mobil tillbaka olagad så jag ska nog vara rätt lycklig över att jag fått en ny trots allt, kan ju hoppas att den fungerar bättre än min gamla.



Jag missade en buss nyss så nu sitter jag i biblan och väntar. Tråkigt, tråkigt. Ska hem till Adams syster där jag blir matad och sedan ska vi till kupolen ett tag också, ska in på make up store. Jag ska färga henne också. Vet inte riktigt i vilken ordning det kommer bli i men maten kommer först:P Jag är hungrig!

Sen vet jag inte vad som händer ikväll, ska försöka plugga lite körkort så jag blir klar med det nån gång.



Ibland önskar jag att jag hade en tro. Att kunna be till någon övre makt om hjälp och verkligen tro att det kommer hjälpa. Jag skulle be för din skull, för att du skulle få det bättre. Visst kan jag väl be nu också, men för vilken nytta? Jag tror ändå inte, så det gör ingen nytta.
Det gör ont i mig att se dig så här. Jag vet att du mår minst lika dåligt. Jag gråter alltför ofta nu, inget vet hur ofta det egentligen händer. Jag bär en mask, dag ut, dag in. Det blir inte bättre. Jag älskar dig, jag önskar jag kunde göra något. Bara något litet underverk, för att bevisa det<3


Puss hejs<3

Massage

Nu sitter jag hemma hos älsklingen, han är hos grannen och skottar snö och jag sitter här och har inget bättre för mig:P

Igår var det skola och nu har vi gått igenom helkroppsmassage:) Så nu kan ja massera allt:P
Efter skolan jobbade jag lite och sedan träffade jag Kerstin på friskis. Vi gymmade och sen gick vi på Ki yoga. Nja, yoga är nog inget för mig kan jag väl säga:P

Idag hade jag sovmorgon till halv 2, hur skönt som helst! Vi hade bara massage idag dessutom:P Masserade en kille som är typ dubbelt så lång som mig. Vissa saker var väl lite svåra att göra på honom men ändå:)

Jag har även övningskört idag, gick väl bra. Men parkera kan jag inte göra, är helt värdelös på det:P Bara så ni vet :P


Nu har Adam kommit in igen så jag ska väl vara lite social med honom istället:)

Puss hejs<3

Brum brum säger Belinda

Ledig idag från skolan, grymt skönt!

Just nu sitter jag i lägenheten och har just lagat mat och till efterrätt blev det melonglass, sjukt gott!

Idag har jag övningskört med pappsen. Gick jätte bra:) Att ta körkort i Augusti kanske inte är alltför omöjligt? :) Dock är det här med att parkera inte min grej riktigt, men det får jag nog träna på :P Annars tycker jag att jag går framåt:)

Snart ska jag dra till Json och beställa tid för körlektion. Sedan kan jag ju passa på att plugga lite när jag väl är där. Sedan ska jag åka till maserhallen och jobba lite:) Efter det hade jag tänkt att jag skulle dra till Friskis och svettis och gymma:)


Puss hejs kanske hörs ikväll<3

Helgen

Oj då nu var det några dagar sen igen. Jag tänkte faktist att jag skulle skriva igår, men då kom min underbara pojkvän och då kan jag inte vara osocial mot honom:)

I fredags hade jag och Linnea en (oförberedd) redovisning om Rableis(Rablä). Okey, vi får skylla oss själva att vi inte hade förberätt oss, men ändå. Gick väl hyffsat bra ändå.

På yrket färgade jag Adams utväxt och klippte av hans hår. Jag tyckte att det blev bra:) Dessutom hade jag och älsklingen 14 månader denna fina dag:)

Jag var även ersättare för Anna den dagen så jag fick lite pengar:D Wiiiii:D

På kvällen åkte jag och älsklingen på bugg kväll och det var väl hyffsat kul:) Alla mina kompisars kommentarer om det var "Ni låter som ett gammalt pensionärs par" Och? Det är kul ju och senila är vi nog båda två ibland så det så!

I går bakade jag och älsklingen kladdkaka som jag skulle få en bit hem med mig men icke sa nicke blev det så! Han sa att jag skulle få de på söndag(idag) på dansen men neeeej då inte får jag inte heller nån kladdkaka inte:(

Idag har jag övningskört lite och sedan var det bugg kurs också:)  Kul kul:)

Imorgon har jag studiedag vilket betyder ledigt!:D Då ska jag plugga körkortsteori, övningsköra, fixa en körlektion och jobba. Jag hoppas på att sola lite också, är ju så grymt blek nu så det är inte sant!



Puss hejs<3

Rondell och rödljus

Jag har haft bättre för mig än att skriva blogg, därför dålig uppdatering.

I skolan har det inte hötn mycket, Det enda som är värt att nämnas är att vi börjat med helkroppsmassage på massagen. baksida och framsida ben och armar har vi nu också gått egenom. Fy fan vad ont det gör att bli masserad på benen!

Sen i övrigt har det inte hänt så mycket. Har väl pluggat teori och sov hos Adam och kollat på hans orkester har jag gjort.

Idag övningskörde jag också. Blev mycket rondellkörning och jag fick även testa att köra i ett rödljus. Dock blev det grönt så jag behövde inte stanna, men det blev problematist efter rödljuset. Jag fick öven testa att starta i uppförsbacke vilket inte var lätt! Ingen kommentar där.


Imorgon blir det att åka slalom och på fredag blir det jobb och bugg! KUL!!


puss hej´<3

Inget att skriva

Jag har egentligen inget att skriva, men jag skriver iaf.

Det har iaf varit en toppen helg! Jag har övningskört, pluggat teori, varit med älsklingen, badat tunna, buggat, övningskört och pluggat teori ännu mer och hälsat på farmor och farfar<3


Att dansa äger, men idag blev jag måttligt misshandlad. Jag vet inte hur många armbågar jag fick i huvudet. Hoppas jag inte får nå blåmärken i ansiktet så jag ser misshandlad ut:P
Det tråkiga är att det bara är 2gånger kvar på buggen:( Det kommer bli jätte tomt när den tar slut! Jag vill fortsätta med den!! Det är ju så kul!

På övningskörningen har jag nästan orsakat en krock:P men det var faktist inte bara mitt fel:P


Farfar var ovanligt pigg idag också, därför är jag lite extra glad:) Plus att jag har en himla underbar pojkvän också!<3



Imorgon ska jag plugga teori och eventuellt träna lite. Och skola såklart.



Puss hejs<3

RSS 2.0