Ge mig en kram

Om jag skulle skriva hur jag kände nu skulle det bli en grymt deprimerad blogg. Jag sitter och gråter som en barnrumpa. Jag är så fruktansvärt rädd. Tankarna går hela tiden tillbaka..

Jag behöver en kram.....men jag sitter ensam här


Jag älskar dig

Jag är så fruktansvärt rädd. Det här med döden skrämmer mig otroligt mycket. Inte det här att jag skulle dö, utan att någon annan person i min närhet skulle göra det.

Jag är ganska bortskämt vad det gäller döden, det är inte så många i min närmaste närhet som har dött. Därför skrämmer det mig otroligt mycket just nu.

Jag känner att jag behöver skriva av mig lite, ingen behöver läsa. Jag måste bara lätta lite på mitt hjärta. Det är jag så grymt dålig på, jag håller det bara för mig själv och det blir bara tyngre och tyngre då.

Varför ringer jag då inte Adam? Jag vill inte lägga på honom mer, han har så mycket redan. Ja älskling jag vet att ja lovar hela tiden att jag ska ringa när jag mår dåligt. Men nej du ska inte behöva höra det.



Farfar har haft canser i många år nu. Han har trots det varit mycket pigg och kunnat jobbat som han alltid gjort. Åkt traktor, meckat med sina älskade bilar, lekt med barnbarn och kört sina älskade barnbarn i sina fina bilar. Jag har alltid älskat känslan att få åka bredvid farfar i hans mina bilar. Det har vi nog gjort allihopa, vi barnbarn.

Att åka till farmor och farfar har alltid betytt en rolig och lugn stund. Inte många regler och inget tjat från föräldrarna. Efterätt och god mat fick man såklart också. Att sova över var såklart det absolut bästa man kunde vara med om! Man fick vara vaken så länge man ville och hade allt fokus på en själv bara. Godis och glass, ja gud vet allt man fick. Det var helt underbart helt enkelt.

Farfar luktar olja, hans händer var alltid svarta och han skulle alltid kladda av sig på mig:) Jag sprang iväg och ville absolut inte vara med om det. Att ligga i kökssoffan var också roligt. Det är farfars soffa, som jag alltid ville ligga på bara för att retas:) han kittlade mig för att få tillbaka platsen och jag kiknade av skratt.

Det var tider det.

Nu ligger han mest. Han frågar doktorn själv när han kommer dö. Det känns hemskt. Hemskt för honom som inte kan göra så mycket, bara ligga och vänta....vänta på att hans liv ska försvinna. Han är så klar i huvudet, han vet precis vad som händer. Det är synd om honom som inget kan göra, utan bara kan ligga och vänta:(

Jag är ledsen och rädd men det är inte ett dugg synd om mig. Jag kan gå vidare. Farfar ligger och väntar på att han ska dö, jag har hela mitt liv framför mig.

En dag kommer jag också ligga på dödsbädden. Förhoppningsvis har jag barn och barnbarn som bryr sig om mig. Jag kommer kunna se tillbaka på mitt liv som förhoppningsvis blir bra. Minnas allt som hänt. Inte som farfar.

Han har varit sjuk så länge nu. Ingenting hjälper. Han bara väntar på att dö.

Det värsta som kan hända nu är att han ligger och mår jätte dåligt och har ont länge. Det är bättre att han dör utan smärta. Bara han slipper lida.

Men han inser redan vad som kommer hända. han lider redan. Han ser sanningen i vitögat. Han kommer dö. Om det tar 2månader eller 2år vet ingen. Men jag hoppas att han inte behöver lida så mycket.

Min farfar är den bästa som finns! Han har alltid funnits där och alltid gjort mig glad. Jag älskar honom och önskar att han hade fått hjälp i tid. Då hade det kanske inte blivit så här.

Jag älskar dig farfar. Jag önskar jag kunde göra något för att hjälpa dig. Det enda jag kan göra är att träffa dig ofta och visa hur mycket du betyder för mig. För du betyder mycket för mig farfar! Du är en helt underbar person som jag älskar! Jag har så många minnen av dig och jag är lycklig över att det är just du som är min farfar.

Jag ska träffa dig så ofta jag kan, jag ska göra din tid till den bästa.

Puss jag älskar dig<3

Körkort, körkort, körkort

Jag vill ha körkort! Ge mig körkort nu!!

Idag och igår har jag varit på teorilektioner som faktist gett en del:) Blir nog lättare att komma igång nu:)

Jag och Adam har varit på relaxen på maserhallen också. Det var rätt skönt:) Lite dyrt kanske men skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull:)

Nu på kvällen har jag städat massa och det är även det som står på morgondagens schema. På kvällen blir det att åka skidor, skoj skoj:)


Puss hejs<3

Bugg är kul!

Ja bugg är hur kul som helst! Bugg kungen var ju tyvärr inte där idag, och jag saknar honom enormt:( Men annars var det jätte skojj, gubbarna börjar bli riktigt duktiga:)

Efter buggen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade och byggde pussel. Sedan begav vi oss till borlänge och tränade på friskis och svettis. Rätt stolt faktist, klarade ovanligt mycket mot vad jag brukar:)

Nu sitter jag här hemma och har tråkigt. Jag saknar min älskling, har ont i foten och är propp mätt! Och jag måste säga att den största höjdpunkten med att komma hem är att man inte behöver laga mat:P
Dessutom är jag grymt sexig just nu. Jag har Adams blå långkallingar på mig som är några storlekar för stora och har en röd tröja som skär sig med det blåa. Grrrrrrr på mig idag:P


Imorgon ska jag gå på teori lektion och även övningsköra lite. Sen kanske älsklingen kommer(eller va det i övermorgon han skulle komma?) Ja jag har då ingen koll:P Och inga pengar på mobilen heller:(


Puss hejs<3

Sportlovet har börjat

Igår va det fredag:P Skola som vanligt, inget speciellt hände väl, klippte en kille på 1h, nytt rekord för mig:)

Efter skolan åkte jag hem och gjorde det lite mys pys :) Mamma och pappa skulle ut och dansa så jag, Emilia och Adam fick ha mys hemma istället:) Inte helt fel må jag säga:) Vi såg på Let's dance.

Imorse när vi vaknade åkte mamma, pappa och Emilia till slalom backen och jag och älsklingen har bakat, kladdkaka, semlor och choklad bollar:) MUMS var det och perfekt kladdkaka:) Semlorna va enligt mamma, pappa och Emilia perfekta, själv har jag inte vågat smaka ännu:P


Puss hejs jag saknar min älskling grymt mycket<3 jag älskar dig Adam, du är min ängel<3333

Körskola

Idag i skolan blev mina "om tio år" budget klar och jag må då säga att det skapar drömmsiffror som man då bara kan drömma om:P Om det blir så i framtiden kommer man aldrig behöva oroa sig över pengar och aldrig känna att man måste snåla:)
På svenskan sov jag och Linnea och gjorde ingenting:P Vi såg på film med Lojs och Emilia som inte vi hade något med att göra:P
Företagsekonomin kollade vi på en film, sov lite mer och såg på lite UF företag.
Kort sagt min skoldag:P

Efter skolan åkte jag och köpte Peace and Love biljett till mig och älsklingen:) ÄNTLIGEN:D Jag gick även och skrev in mig på körskola:) Json blev det:)
Satte mig även och pluggade lite teori så nu är det väl bara att fortsätta plugga och se till att komma igång någon gång:D
Det är mindre än ett halvår kvar tills jag får ta körkort, panik!! Jag vill ju verkligen ta det direkt! Jag vill vara fri och inte behöva känna detta behov efter buss och skjuts av mamma och pappa. Tänk att kunna bestämma själv vilken när och vart jag ska åka. Körkort ja tack!
Sveriges värsta bilförare ger en väldigt bra självförtroende i alla fall:P Om dom har lyckats ta körkort på något vis så borde det vara hur lätt som helst!
Jag har även övningskört idag med pappa. Fört tränade vi lite på kopplingen och starten och det gick ju faktist bra. Sedan fick jag åka några varv runt området. Det nya jag fick testa var att växla ner(annars har jag bara bromsat, stannat, satt i ettan, kört typ:P) och sedan fick jag köra lite i rondeller också:) Såg två polisbilar, undrar om de var ute efter mig:O

Strax efter jag skrev det där skrev pappa till mig på msn. Banken i Kvarnsveden har blivit rånad, det var därför det var så många poliser ute! Usch vad läskigt:S Jag är liv rädd för sånt här. Kommer kolla att min dörr är låst 100gånger innan jag kan somna, om jag äns kan somna:S Fan


Puss hejs vad jag behöver en stor kram nu! En stor famn att somna i. Jag känner mig inte alls trygg nu:(

Grattis Linnea:)

Idag är ingen vanlig dag för det är Linneas födelsedag:) Men flickan blev kidnappad av sin mamma och syster imorse så jag har inte fått träffa henne:(
Och jag kan ju passa på att gratulera:
Emilia som blev 18 den 7:de
Christin som blev 18 den 10:de
Och mamma som blev (hemlis) den 12:de:)

Det blev en dyr månad för mig detta:P Men nu är inte nästa födelsedag förrns i Juli eller juni, nått sånt:P

Idag hade vi med en "försökskanin"(eller vad vi ska kalla det) till massagen och det var mamma som fick ställa upp:) Det var hennes födelsedagspresent som jag faktist tror att hon uppskattade:)
Hon somnade när jag höll på och massera och dessutom så hade hon inte ont i axeln längre efteråt utan kunde vifta hur mycket som helst med armen vilket hon inte kunde före utan att det gjorde ont för henne:) (hon har åkt slalom och ramlat så hon fick ont och det var 2-3veckor sedan:P)

På samhällskunskapen fortsatte vi med "Om tio år" och jag kan säga som så att om min ekonomi kommer vara så bra som mina beräkningar så kommer jag vara vääääääldigt lycklig!:D Hur mycket pengar som helst, men ofta det kommer bli så:P


Nu måste jag plugga, har prov imorgon och har inte äns öppnat boken....ops.....

Puss hejs<3

Sam

Samhällskunskap är trååååkigt! Och att "leka" ger mig inget. Ofta min framtid skulle se ut som den jag målar upp nu... Ger ju bara falska förhoppningar!


Jag saknar min älskling jätte mycket! Puss till min älskling<3<3<3<3


Puss hejj<33

Bugg

Idag har jag som alla andra söndagar buggat och det var skitkul som vanligt:)

Efter buggen åkte jag hem till älsklingen och var där ett tag innan vi åkte till friskis och tränade. Var jätte kul och skönt att träna:) Förutom att jag fick ont i magen til och från:/


Nu sitter jag här ensam och gör ingenting. Funderar på om jag ska eppilera mina regnskogsben, men det gör ju så ont:(


Imorgon blir det skola och kanske träning, beror på om jag orkar träna eller inte:P

Puss hejs<3

Meningslös dag, trots att det är alla <3-dag

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte äns skriva. Jag känner ingen lust till det. Ändå gör jag det....suck



En helt meningslös dag, jag har bara känt mig deppig. Det enda bra som hänt är att jag hälsat på farfar, annars var allt meningslöst.


Jag måste berätta, jag bara måste. Ska jag fortsätta må så här kommer det bara bli sämre. Men jag är rädd att det ska förstöra, att JAG ska förstöra. Som vanligt....


Puss hejs<3

Alla <3-dag

Alla hjärtans dag utan min älskling.

Meningslöst ju


Åter en vecka

Jag har inte hunnit skriva på en vecka nu, fy på mig.

Under veckan har jag inte hunnit träna en enda gång på friskis och svettis, fy fy fy. Jag måste komma igång, men har inte tid.

Har jobbat måndagen och tisdagen denna vecka. Onsdagen var det kalas hos Emilia som just fyllt år och det var super kul:) Torsdagen fyllde mamma år så det blev att övningsköra och fira det hemma:) Idag har jag varit på lasarettet och hälsat på farfar. Jag hoppas du blir bra snart<3


Puss hejs<3

It's never gonna change

Jag tvivlar att det kommer bli bättre. Det blir bara sämre. Allt mer tårar och jag är rädd. Jag är rädd för vad som kan hända. Det skrämmer mig mer än någonsin.


Inget kommer bli som det än gång var. Det krävs så stor förändring. Jag tvivar, men jag hoppas. För det får inte hända. Jag vill så gärna, men jag kan inget göra. Jag kan bara se på, trösta, gråta, ge tips och hoppas

Plugg

Jag borde egentligen sitta och plugga, men jag orkar faktist inte det! Jag är för lat, jag har ingen motivation. Plugga är hur tråkigt som helst.

Älsklingen ligger i sängen och kollar på tv, saknar honom, trots att han ligger max 5meter ifrån mig. Funderar på om jag ska gå och ge honom en stor puss. Det ska jag göra, nu! Och dessutom ska jag plugga men det får vi väl se hur det går med det:P


Puss hejs<3

Förlååt!

Förlåt mig men jag har inte varit i kontakt med en dator sen i lördags!

Björbo revyn var hur bra som helst! Jag hade jätte kul och det var jätte underhållande:) Det är något jag skulle vilja gå på nästa år igen:)

I söndags var det buggkurs som gällde och det gick väl bra:) Älsklingen är bäst på att dansa<3 På kvällen blev det bio och vi såg på "Valkyria", lite komplicerad men bra ändå:) Handlade om andra världskriget, Hitler och ett uppror mot Hitler.

Igår var det skola och då rullade vi bara permanent, började med "egen budget" och spelade upp våran sketch. Oförberedd var man kan jag lova.
Sedan åkte jag och älsklingen och hans mamma till friskis och tränade. Jobbigt som fan men skönt att träna igen:)
När jag  och min kärlek kom hem så kollade vi på "Hotel Rwanda" så nu har jag äntligen sett den. Hemsk var den, men i vissa stunder skrattade man faktist.
Jag fattar inte hur folk kan vara så hemska. Och att ingen ingrep i massmordet. Människor är så himla passiva. Så länge det inte påverkar dom själva, familj och vänner så bryr de sig inte. Det är vidrigt hur egoistiska alla är. Fy fan...


Jaja, idag har jag haft massage hela förmiddagen. Det är läskigt vad kittlig jag är på ryggen:P Det är nästan hemskt att bli masserad på vissa punkter, man vet inte vart man ska ta vägen.

På samhällskunskapen pratade vi om hur vi skulle göra en egen budget....en hel lektion. Så himla värdelösa dom lektionerna är, man lär sig inte ett dugg!

På idrotten åkte vi skridskor, ja höll mig faktist på benen;) Stolt:P


Efter skolan åkte jag och var tränare, inte många på träningen idag och inget speciellt hände heller...


Just nu vill jag att min älskling ska vara här så jag får krama om honom! Saknar han så mycket! Det är läskigt hur man kan sakna en människa så mycket som jag saknar honom<3

Föressten skulle jag ju plugga idag, men det blev ju inget av det märker jag....

Puss hejs<3

RSS 2.0