Simskolan

Nu har simskolan börjat. Kallt vatten och blåa barn. Vart tog solen vägen?

Men barnen är duktiga, riktigt duktig!

Idag var jag och Adam till Leksands sommarland. Kul kul:) Dock var det lite kallt när solen försvann, men kul var det ändå.

Körkortet kämpar jag fortfarande med, är så trött!

Puss hejs<3

Danmark

Jag har varit i danmark nu i en vecka och har därför inte haft tid att blogga. Datorn på hotellet var så seg så jag orkade inte med den så länge.

Men legoland, lalandia, shopping, zoo och lite sådant har blivit av.

Kul resa var det iaf! Skönt att vara med familjen<3

Nu är jag så trött så ja knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag har kört bil i 3,5h och det tar på krafterna.

Puss hejs<3

Saknar!

Det är svårt att förstå hur man kan sakna en person så mycket. Jag tänker på dig hela tiden. En vecka utan dig, jag vill inte. Jag vill vara med dig hela tiden<3

Idag klippte jag Matilda som jag jobbat med de senaste 2veckorna. As häftigt blev det! Och jag avundas hur hon vågar klippa av så mycket! Så tuff den tjejen är måste jag säga!

Idag var det även sista dagen på jobbet. Sorgligt var det! Jag kommer faktist sakna det! Gamlingarna och personalen, underbara ju!
Visst fanns det inte så mycket att göra vissa gånger, men det har ändå sitt charm. Alla roliga kommentarer som kunde komma! Och spå i händer, äta glass och bara prata en massa SKIIIIT!:D I'm gonna miss it<3
Vi får väl se om jag får jobba som vikarie där, det visar sig:)


A Moment like this.
Some people wait a lifetime for a moment like this.
Some people search forever for that one special kiss.
I cant believe its happening to me.
Some people wait a lifetime for a moment like this.


Puss hejs<3

Dansa!

Jobbet flyter väl på. Tänk att gamlingar kan komma på så många roliga kommentarer, rätt komiskt faktist:)

Igår vad jag och Adam upp till malung och dansbandsveckan. Det var kul kul det :) Vääääldigt mycket folk, det gick knappt att dansa så det var ju lite tråkigt men men:) Annars var det trevligt. Lyssnade på Scotts, titanix mm.

Dock var jag död på jobbet idag. Fy så seg jag var. Jag hade kunnat somna på lunchen, det var väldigt nära kan jag säga.

Men det var lätt värt det!


Ibland undrar jag...



Puss hejs<3

Underbar helg!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.

Helgen var UNDERBAR!

I fredags kom Charlotta och Maria hem till mig och hade det trevligt. Adam var också med. På lördagen åkte jag och Adam till Lima. Där träffade vi mycket fint och trevligt folk och hade skit  kul! :D

På söndagen åkte vi bara hem och jag klippte Natalie snyggt:)

Dagen har varit ganska full med jobbet. Första dagen man fick träffa riktiga chefen så det var ju bäst att ligga i, haha;)
Några gamlingar fick vi gå ut med, det var trevligt det:) Fast att gå med en rullstol i backar är kanske inte det roligaste faktist!:P Rätt tungt:P

Jag vill till Malung och dansbansveckan! Men jag har ingen att gå med men jag vill!

Puss hejs<3

Fullt upp

Mycket att göra nu vill jag lova. Saker hela tiden.

Men jobbet är rätt kul iaf, finns många roliga tanter och farbröder. Vissa gånger finns det väl inte så mycket att göra ibland men det blir bättre för varje dag:)

Idag har jag övningskört i ösregn. Det var inte världens bästa sak att träna backning då kan jag säga:P

Puss hejs<3

Glömde

Glömde att säga en väldigt viktig sak.

Jag och adam har 1,5år idag:)

18månader av lycka, det tackar jag för:) <3

Jag älskar dig<3

Puss hejs<3

Underbar kväll

Igår hade jag en helt underbar kväll med underbara vänner. Mycket skratt och god mat. Konstiga samtalsämnen var det också men det kan faktist vara bra att veta att man kan sälja sina ANVÄNDA trosor:P Visst Åt vi gummi pch brända saker men sak samma. Gott och trevligt var det verkligen! Måste göras om:)

Natten var hemsk. Jag är orolig och kan därför inte sova, jag tror körkortet är boven till det hela. Och saken blev ju inte bättre av att ja faktist behövde vakna tidigt för att jobba.

Men första dagen på äldreboendet är gjort. Jag har gått tipspromenad, matat och lite sådanna saker. Svårt att veta vad man ska göra och vad man får göra, men det löser sig nog i slutändan:)

Nu ska jag plugga. Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Puss hejs<3

:( Jag är här hos dig

Jag saknar min farfar oerhört mycket! De senaste nätterna har jag gråtit mig till söms av tankar på honom.

"När du är trött, när du vill fly.
Och oro viskar att, din dag ska aldrig gry.
Jag är hos dig, känn handen kring din hand.
Var stilla, var ej rädd.
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig.

När skuggan faller kall, där du går fram.
När fågeln inte längre syns, och solen dör.
Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus.
Var trygg och tro på mig.
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig.

Styr mot havet nu, seglar bort.
Nu är din korta stund, det liv du väntat på.
Följ vågens väg, se djupet skrämmer ej.
För jag är här hos dig.
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig.
"


Jag saknar dig, jag är alltid vid din sida<3 Jag vill bära dig efter allt du gått egenom<3 Jag älskar dig<3

Puss hejs<3

27Dresses

Jag tror nog att alla tjej drömmer om det. Alla fantiserar nog lite om hur känslan är. När det verkligen är just sin tur. Sin stora stund.

Det är såklart bröllop jag pratar om.

Tanken att bevisa att man älskar varandra, tanken att stå där, lycklig och ge varandra löften om evig kärlek. I vissa fall blir det inte föralltid, men man hoppas ju att man väljer rätt från början.

Såg på 27dresses idag, en riktig feeling good film måste jag säga. Det handlar om en översnäll tjej som är brudtärna åt alla sina vänner, fixar alla bröllop och är kär i sin chef.
Men när chefen blir i kär i hennes syster ifrågasätter hon sitt liv. Dessutom dyker en jobbig och påfrestande kille upp.
Resten får ni se själva, men bra är den! Typiskt tjej film:P

Men iaf, alla tjejer drömmer nog. Jag drömmer. Att helt plötsligt få en ring, att bevisa vem jag älskar. Visst behövs det ingen förlovning och bröllop för att älska varandra. Men det är ett bevis. Att det verkligen är så.

Men jag längtar tills den dagen jag får en ring på fingret, till den dagen jag står framför altaret och säger JA till min man. För jag älskar honom<3

Puss hejs<3

Fan:(

Jag sitter och lyssnar på filippinska låtar. Minnen flyger förbi, min saknad växer.

Jag förbannar mig själv för att jag inte åkte hem. Nu är det försent. Jag måste vinna en miljon om ja ska ha råd.

Men jag hade faktist en chans, men du sabbade den totalt. Det känns taskigt och jag känner mig fortfarande lite bedragen. Om du hade sagt i tid kunde jag åkt ensam. Nu kom det som en kniv i ryggen och om jag hade fått reda på det tidigare hade jag absolut beställt biljetten!

http://www.youtube.com/watch?v=3Pl2kve4C_0&feature=related

En väldigt fin filippinsk låt. Han sjunger om en tjej som tvingas jobba på gatan för att få råd med mat till sina barn. Det är vanligt förkommande i filippinerna. Det tycker jag är synd.

Sammhället är inte jämstält. I stort sett så jobbar mannen och kvinnan är hemma med barnen och tar hand om huset. Familjer har inte råd med att alla barn ska få en utbildning, därför går pojkarna i skolan och flickorna hjälper till hemma. Flickorna står utan utbildningen och kan inte bli något. Det är så det är.

Trots fattigdomen så charmar Filippinerna mycket mer än sverige. Vi i sverige är bortskämda. Hur bortskämda som helst. Vi vill bara ha mer och mer och mer. I Filippinerna är man nöjd för allt man kan få.

Jag kan berätta en historia om en liten pojke jag träffade:
Jag och mamma skulle gå och äta på donken. Där utanför stod en pojke, kanske 9år gammal och sålde halsband som han hade gjort av lila blommor. Han ville inte ha mycket pengar för det.
Vi hade inte så mycket små pengar och gav honom en peng som motsvarar ca 20kr. Han blev förstummad. Han kunde inte ta emot pengarna. När vi gick och han stod där och kunde inte förstå vad han höll i sina händer. Så mycket hade han aldrig fått i hela sitt liv. "Gud bless you, gud bless you" sa han gång på gång.

Hade man gett en svensk 9årig en tjuga hade han gått och köpt lite godis direkt och det hade inte betytt något. Denna pojke skulle ha köpt något riktigt värdefullt för honom. Han skulle lagt ner omtanke, verkligen tänkt igenom det och inte något som skulle vara uppätet inom en timme.

Det är en stor charm för mig. Dessutom är det så stark sammanhållning mellan alla och alla har sån respekt. Jag älskar det. Jag saknar det. Jag önskar att jag var där. Jag önskar så innerligt att jag var där. Känna värmen från alla underbara människor.

Den som ger mig en biljett kommer jag vara evigt tacksam till. Jag kommer älska den personen förevigt<3

Puss hejs<3

Saknaden är så stor

Jag trodde att jag skulle må bättre av att få begravningen avklarad. Att det skulle kännas lättare för mig. Det är snarare tvärtom.

Jag gråter mig till söms, saknaden är så stor. När jag åker till Brötjärna tror jag att du ska vara där, jag vill att du ska vara där, men där är det bara en tom tystnad.

Jag saknar dig farfar<3

Puss hejs<3

BUGG<3<3<3<3

Som jag skrev förut, jag och Adam kommer på youtube. Nu är vi där:)

http://www.youtube.com/watch?v=Pt_KUI364U0&feature=channel

Om ni undrar vad jag gör så tappar jag skon mitt i det hela:P

Det finns fler filmer till höger under more from:D

JAG <3 BUGG

Puss hejs<3

MG:D

Jag trodde helt ärligt att jag inte skulle få göra det :) Jag fick köra MG:n lite idag:) Okey då det var väl kanske 15meter sammanlagt men va fan, det är inte många 17:åringar som har fårr köra en MG inte:D:D

Pedalerna var så långt fram att ja va tvungen att sitta på rygg typ:P Men kul var det! Fast mamma och pappa var jätte nervösa när jag körde även om de gick jätte sakta:P HIHI KUUL:D:D

Längtar tills jag får köra den igen, en längre sträcka denna gången:)

Puss hejs<3

Liten

Idag har jag snorat, snorat och snorat. Inte det roligaste.

Jag är seg och trött. Orkar ingenting. Alvedon och nässpray gör susen.

Idag kollade jag på gamla filmer när jag var liten. Ska nog fortsätta me det imorgon, det var riktigt kul:) Farfar höll i mig min första jul och jag dregglade på ett paket. Gud va stilig han var. Så lycklig, så frisk. Jag saknar dig fortfarande<3

Även Tina var med. Jag önskar att jag fått lära känna mer än vad jag fick:(


Puss hejs<3

RSS 2.0