Pulka

Idag har det blivit pulka åkning, fast jag orkade inte åka så mycket. Hade ingen lust till det. Emilia åkte både pulka och skidor och hade skitkul. Jag tyckte det va destå mysigare att äta kakor och dricka varm oboy:)

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma och hämta mig och sen blir det Björbo revyn:) Det ska bli kul kul:) Efter hoppas jag att vi hinner se klart "Hotel Rwanda" som jag inte klarar av själv. Annars måste det bli imorgon!!:)


Jag saknar min älskling nu, har inte träffat han sen...igår morse:P



Puss hejs<3<3

Hemskt

Jag gjorde ett försök att se filmen jag missat på samhällskunskapen. Filmen heter "Hotel Rwanda". Jag klarade halva filmen, sen insåg jag att jag inte kommer kunna sova ikväll om jag fortsätter kolla.
Så jävla hemskt! Filmen handlar om folkmord och jag klarar inte av att se den ensam. Måste ha en famn att somna i om jag ska kunna sova ikväll.


Dagen har sett ut som så, svenskan pratade vi bara på och läste lite och pratade om hexameter och sånt.
Sedan på yrket blev det städning och på eftermiddagen hade jag en kund. Linnea och jag hjälptes åt med henne. Hon hade inte varit hos frisören på ett år och hade dessutom lekt med färg hemma.  Vi blonderade slingor och det blev hur snyggt som helst! Mycket bättre än utgångsläget och mycket jämnare med färg:) Dessutom så klippte vi henne, eller Linnea gjorde det eftersom jag känner mig så seg på att klippa:P Av me de slitna topparna och ny frisyr som verkligen passade henne. Hon var jätte nöjd när hon gick:)

Efter skolan åkte jag till stan och jag och Linnea gick in på Gina Tricot och vi var inne där i 10-15min. Jag köpte...tre klänningar på de 15minuterna:S Ops.... Jaja jag får se det på den possitiva sidan, det var REA!:P
Mamma hämtade mig sedan i lägenheten och när jag kom hem har jag gjort försök att se filmen. Men den får jag nog se någon annan dag när jag inte är ensam.

Imorgon blir det att åka pulka med familjen och även Björbo revyn med älsklingen:) Söndagen blir väl bugg och bio med min prins:) Ska bli kul kul:)

Puss hejs<3

Värdelös

Skolan har ju faktist varit helt värdelös idag. Första lektionen är samhällskunskap och man ska skriva en inviduell grej om filmen som jag fortfarande inte sett. Jag får alltså sitta och göra ingenting en hel lektion. Jag skulle ha fortsatt sova!

På svenskan såg vi en film som jag missat hälften på och filmen var ju helt störd. Den handlade om överkåta män som inte fick sex av sina fruar eftersom de sexstrejkade för att de ville att två folk skulle sluta kriga och sluta fred. De gick alltså runt med ständigt stånd och var helt desperata. Tjejerna plågade såklart killarna extra mycket för att få sin fred. Ja som sagt det var en helt störd film!

Företagsekonomin lär man sig inte så mycket på heller. Sitter mest bara av timmarna.

Sen när ja kom hem har jag inte gjort mycket. Nu ska jag i alla fall laga lite mat. Blir nog ris och "fisk i burk", det är göttans det:D

Senare ikväll kommer älsklingen hem till mig och då blir jag jätte glad:D


Puss hejs<3<3<3

Skärpning

Ja nu ska jag ta och skärpa till mig lite med blogg skrivandet! Måste konma ihåg att jag har en blogg för det glömmer jag ju alltid. Jag är ju inne på datan nästan varje dag så jag borde ju kunna skriva nått litet i alla fall.

Nu sitter jag i skolan, väntar på att ha massage. Känner mig inte särskilt sugen på det just nu men men... Jag är så otroligt kittlig mitt på min rygg!:( Det är hemskt! Det går bra med massage så länge ingen rör det stället men sedan blir det ett helvete med att kunna slappna av! Ligger och spänner mig och skrattar. Kul för den som masserar:P

Jaja, på engelskan och yrket gjorde vi inte så mycket. Gjorde klar våran "frisör sketch" och klippte skägg och gjorde en läggning på mig. En ganska långtråkig dag.

Efter skolan ska jag och med familjen och älsklingen åka slalom:D Ska bli kul:D  Sist jag skulle åka va ju inte så lyckat så jag hoppas det går bättre denna gång:) Ska hålla mig frisk!:P

Nej nu har jag inget mer att skriva:P

Puss hejs<33

Back too school

Så då var man tillbaka i skolan efter en hel vecka hemma. Usch vilken plåga det var att gå upp imorse, ville ligga kvar och sova bort en dag till. Aja, till skolan kom jag i alla fall och där har inte hänt mycket.
På yrket klippte vi finish på herrdockan, gjorde vågor och klippte lite skägg. Jag har jätte mycket hår under kläderna, hur irriterande som helst! Kliar och kliar USCH!
På samhällskunskapen skulle vi disskutera en film jag inte har sett. DESSUTOM ska jag skriva en sammanfattning av den filmen, och jag har fortfarande inte sett den. Klyftigt? jo tack.
På engelskan skulle vi göra en liten snabb sketch om frisör och kund. Vi skulle ha så många frisör ord som det gick med i konversationen. Jag och Linnea fick ihop...två ord. Ja mer kreativa tjejer får man ju leta efter:P

Sen höll vi på att missa bussen till stan men hann precis när mina super duper ben satte fart:P När jag väl kom till Borlänge hittade jag till och med på Adam när jag klev av. En kul överaskning:) 
På bussen träffade jag dessutom Elin som jag typ aldrig träffat, det var trevligt det med:) 

Jaa, nu sitter jag väl ensam i min lägenhet och har inget att göra. Funderar på att städa lite, behövligt men så himla tråkigt! Eller åka till ica och köpa godis vore inte helt fel:) GODIS gud vad gott!


Puss hejs ha det bra!!:)<3<3<3<3


Oj då nu glömde jag:P

Just ja jag skulle ju berätta om en hemsk men rolig sak också!

Jo
Förra veckan kom Adam till skolan och vi åkte till blge och handlade godis. Va till ÖB, Lidle och kupolen och gick därimellan. Sedan åkte han hem och jag åkte till lägenheten. Där kunde jag inte hitta mina nycklar:S Panik fick jag. Ringde mamma och hon skulle komma med nycklarna, Adam skulle komma med sina nycklar vid 8.

Jag åkte till resecentrum för att få hjälp om de låg på bussen. Det enda beskedet jag fick var att dom inte var på 601. Gråtfärdig gick jag till maserhallen för att säga "hej då" till Julia(som har flyttat till gbg nu:'() och fick kladdkaka som tröst.
Sedan kommer mamma och vi går på alla affärer jag och Adam varit på. Problemet är ju att vi gott massa vägar emellan kupolen, lidle och ÖB som vi inte orkade gå. Ingen nyckel hittades. Adam kommer och han kan ju trösta mig. Men usch så dum jag känner mig. Alla nyckar är ju på, precis alla! Usch. Aja åkte till skolan nästa dag och fick åka med Lollo hela vägen :)
Väl i skolan möts jag av detta:

Dålig kvalité men ändå. Där hänger nyckeln så fint. Jag var antagligen för mycket tankar på min älskling så att jag helt glömde bort att låsa skåpet och ta med nyckeln.
Jaja det löste sig ju, det känns då väldigt skönt:)

Puss hejs älsklar dig<333

Nästan frisk i alla fall

Ja då var man nästan helt frisk:) Dock är näsan inte super och hostar direkt jag pratar/skrattar. Plus att jag är helt slut i kroppen. Vaknar 11, sover middag och lägger sej 22 kanske. Och sover hur mycket som helst:P Men febern är borta i alla fall och det är skönt! Får ju träffa älsklingen då:)<3<3<3

Sälen va ju kanske lite misslyckad för mig:P Lördagen vaknar jag med världens huvudvärk,  ont i hela kroppen, snorig och hela kittet, lyckat med tanke på att jag, Adam och hans syster skulle ut i backen och åka. Tar värktablett och lägger mig direkt och Adam och hans syster åker. Jag piggnar såkart till när de åkt och när Adams mamma kommer tillbaka vill även jag åka och det får jag.
Kommer dit och Adam har problem me sina pjäxor. Vi blir att åka 2åk sen är jag och Josephine stelfrusna och vill fika. Åker ett åk till efter det och alla mina krafter är helt slut. Verkligen helt slut. Lollo är vid uthyrningen och hämtar oss och jag lägger mig. Somnar i Adams famn medans de andra går på after ski.
Sedan ligger jag i Adams famn hela kvällen och lyssnar på körslaget och sedan blev det att lägga sig
Hemskare natt har jag aldrig varit med om. Vakna, somna, vakna, somna hela tiden. Hosta, snora, och önska att man var hemma. Usch. När jag sedan på morgonkvisten la mig bredvid Adam somnade jag direkt och sov hur gott som helst. När det var dags att gå upp ville jag inte utan låg kvar och fick frukost  och värktabletter på sängen. Det är tur att man har en så fin och underbar älskling:)<3
Hemresan låg jag bara och sov och fortsatte med det hemma.
Sedan under veckan har jag inte gjort nånting, bara haft jätte tråkigt och varit seg. Finns inget att berätta om det.

Idag har jag tagit mig till lägenheten och älsklingen har hälsat på lite:) Och imorgon är det suss.


Puss hejs<3<3<3

Sjuk

Jag är sjuk, jätte kul. Jag orkar ingenting, vilket betyder att jag inte orkar skriva nått långt.

Jag får berätta hur det var i sälen sen när jag piggnar till lite, nu vill jag bara sova.


Det är hemskt vad jag saknar dig nu<3

Puss hejs


Sälen

Snart åker vi till sälen:D Ska bli kul:)

Sen när jag kommer hem ska jag berätta en rolig sak som hände igår. Egentligen var det väl hemskt, men kul nu i efterhand:P

Puss hejs ha det bra:D

Oj då

Oj då, nu var det länge sen:S Bloggen har krånglat, har inte kunnat komma in flera gånger då jag försökt:( Men nu verkar det fungera i alla fall:)

Har väl inte hänt så mycket på senaste tiden. Jag och älskligen har firat ett år:) Åt väl på matpalatset först och sen gick vi och kollade på Australia. SE DEN! Hur bra som helst! Blev gråtfärdig några gånger under den filmen. Men just då kollade Adam på mig och då kunde inte jag börja gråta ju:P Haha:)

Skolan har ju börjat också, segt och tråkigt.
Hade formgivningskurs igår och idag. Igår gjorde jag en krona och slöja uppsättning

Så blev det att se ut.
Sedan gjorde  jag ett till formgivningsprov idag och då gjorde jag make up på mamma:)

Maken syns inte så jätte bra. Men jag använde en lila ögonskugga som passade henne hur bra som helst! Färgen på läpparna var ovant att se henne i, men det blev snyggt det med:) Foundation fanns såklart inte, och krig och panik om grejer, som vanligt alltså:P
Tror det gick bra, kanske var lite för försiktig med ögonskuggan men ändå:) Mamma var nöjd:)

Efter skolan köpte mamma thai mat och vi åkte till lägenheten:) MUMS!

Nu sitter jag här och har tråkigt. Saknar min älskling jätte mycket!:( Imorgon får jag träffa den underbarningen igen. JAA!:D <3

Dom timmarna som jag har var av dygnet ska jag väl packa grejer och sitta vid datorn och sakna min älskling lite till. Han är bra underbar:)

Föressten ska jag till Sälen på fredag också! Det ska bli superkul! Har inte åkt skidor på hur länge som helst, blir väl en överasskning om jag äns kan stå på ett par skidor:P

Jaja, har väl inget mer vettigt att säga om dagen, rätt kul. nu ska jag packa i alla fall:) Eller om jag känner mig själv rätt så kommer jag börja packa sent ikväll:P Belinda i ett nötskal;) Sista sekunden såklart:P

Jaja puss hejs<3<3<3 Älskar dig Adam Biörs<3<3<3<3<3

RSS 2.0